fbpx
TRENINGSPLAN

Gå ned 10 kg på 10 uker!

Her er treningsopplegget for deg som vil komme i bedre form og gå ned i vekt. 

«Virker det?» lurer du kanskje på? Svaret er ja. Som personlig trenere har vi gjennomført over 40.000 treningstimer med våre kunder og vi vet akkurat hva som skal til for at du skal få resultater. Alt du trenger å gjøre er å følge programmet. 

Treningsplanen vi har satt opp inneholder alle detaljer du trenger for å lykkes. For å gjennomføre planen kreves det ikke annet utstyr enn din egen kropp. 

 

Velg treningsplanen som passer for deg

Planen inneholder 3 ukentlige treningsøkter, samt hverdagsaktivitet hver eneste dag. For at du best skal lykkes med vektnedgangen har vi laget tre ulike planer der du velger den som passer ditt utgangspunkt. Alle vil hjelpe deg med å nå ditt mål, men for best resultat og gjennomføring bør du velge den planen du klarer å gjennomføre.

GÅ deg ned 10 kg på 10 uker!

Det mest skånsomme treningsprogrammet. Passer best for deg som ikke har trent på en stund. Gange er en meget effektiv og enkel metode for å komme i bedre form, samt øke forbrenningen!

Pris: 499,-
Introduksjonstilbud: 249,-

JOGG deg ned 10 kg på 10 uker!

Opplegget passer for deg som vet at du tåler å bruke jogging som treningsform. Jogging gir tøffere belastning for muskler og skjelett sammenlignet med å gå, men er til gjengjeld svært effektivt. Dersom det er lenge siden du har jogget og/eller du har blitt tyngre siden sist du jogget, kan det være smart å vurdere GÅ-programmet for å unngå belastningsskader.

Pris: 499,-
Introduksjonstilbud: 249,-

LØP deg ned 10 kg på 10 uker!

Passer for deg som vet at du tåler å bruke løping som treningsform. Løping er den klart mest effektive måten å komme seg i bedre form. Dette vil gi deg et fantastisk utgangspunkt for å holde vekten i fremtiden.

Pris: 499,-
Introduksjonstilbud: 249,-

Etter kjøp får du umiddelbar tilgang til treningsplanen du har valgt. 

Ekspertene bak treningsplanen

Halvor Lauvstad

Halvor har i en årrekke trent personer ned i vekt og til bedre form. Han har blant annet gitt ut bøkene «Best i Birken», «Fra tjukkas til kjekkas» og «Max fettforbrenning på 8 uker». Halvor er i dag produktsjef i Roede. Halvor har tidligere jobbet som PT og produktsjef i SATS Norge. Han er utdannet helse- og treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole og Queensland University of Technology (Australia).

Henning Holm

Henning Holm er en av bransjens dyktigste innen salg av trening og en av Norges mest erfarne personlige trenere med over 20.000 gjennomførte timer. Han kan vise til over 20 års erfaring fra treningskjedene SATS og Evo. Henning har vært mestselgende PT i SATS hele to ganger og har egenhendig bygget opp PT-produktet i Evo til å bli Norges nest største målt i omsetning. Dette har gitt han større muligheter og i dag er han administrerende direktør i Roede.

Andreas Skjetne

Andreas har i løpet av kort tid markert seg som en profil i treningsbransjen. I dag er han markedssjef i treningskjeden EVO Fitness. Med over 10.000 gjennomførte PT-timer og bachelor fra Norges Idrettshøgskole har han bred erfaring innen trening. Andreas har på rekordtid tatt EVOs treningsblogg Evolution til topplistene innen norske treningsblogger, med over 7.000 daglige lesere har han skapt en plattform for kunnskap om trening i det moderne samfunnet. Ved siden av dette foreleser han for fremtidens personlige trenere hos Akademiet for personlig trening, AFPT.