fbpx

Vi hjelper deg lykkes med salg av personlig trening!

Treningsformidling AS består av to av Norges mest erfarene, kompetente og mestselgende personlige trenere. 

Henning Holm

Henning Holm er en av bransjens dyktigste innen salg av trening og en av Norges mest erfarne PT med over 20.000 gjennomførte timer. Han kan vise til over 20 års erfaring fra treningskjedene SATS og EVO Fitness. Hemmeligheten bak Hennings karriere er «learning by doing» og han har vært ”mestselgende PT i SATS” hele to ganger. I dag er han administrerende direktør for Roede. 

Han har i årevis undervist for studenter innen personlig trening og har tidligere laget videreutdanningen Salg & Markedsføring. Studiet er det første i sitt slag og tar sikte på å hjelpe personlig trenere med å styrke sine ferdigheter for å lykkes med PT-salget. Kurset har blitt tatt veldig godt imot av bransjen og de første uteksaminerte kan vise til svært gode salgstall i ettertid.

Andreas Skjetne

Andreas har i løpet av kort tid markert seg som en profil i treningsbransjen. I dag er han markedsdirektør i treningskjeden EVO og jobber daglig med å få flere mennesker i aktivitet. Med over 10.000 gjennomførte PT-timer og bachelor fra Norges Idrettshøgskole har han bred erfaring innen trening.

Han har på rekordtid tatt EVOs treningsmagasin Evolution til topplistene innen norske digitale tjenester for kunnskap, med over 10.000 daglige lesere og lyttere har han skapt en plattform for kunnskap om trening i det moderne samfunnet. Ved siden av dette foreleser han for fremtidens personlige trenere hos Akademiet for personlig trening, AFPT.