fbpx

Kjøpsbestingelser hos Treningsformidling AS

INNLEDNING

Disse vilkårene regulerer kjøp på Tredningsfordmidling.no .

Treningsformidling AS (ORG NR) er et norsk selskap som jobber med å formidle kunnskap om personlig trening. Treningformidling AS selger blant annet e-bøker (nedlastbare bøker) og driver med undervisning. 

Fra tid til annen vil vi oppdatere vilkårene. Ved større endringer vil vi informere deg direkte om oppdateringen gjennom en epost til den epostadressen du har oppgitt.

BESTILLING PÅ TRENINGSFORMIDLING.NO

Du kan foreta kjøp fra Treningsformidling AS på vår webside Treningsformidling.no

BETALING OG LEVERING

Alle priser oppgis i tilknytning til det enkelte produktet og inkluderer mva. Totalpris for bestillingen oppgis før du bekrefter kjøpet og går videre til betaling. Det påløper ingen leveringstillegg eller andre tillegg. Kjøpet ditt er tilgjengelig kort tid etter at betalingen er gjennomført.

ANGRERETT OG REKLAMASJON

Når du kjøper en ebok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n. Her kan du lese hva Forbrukerrådet skriver om angrerett på blant annet nedlastbare produkter: http://www.forbrukerradet.no/wp-content/uploads/2015/10/Veileder-til-angrerettloven.pdf.

Om det skulle oppstå problemer med nedlastningslenken vil vi selvfølgelig ordne opp i dette. Ta kontakt med oss på KUNDESERVICE. 

 

 

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at EBOK.NO kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende retningslinjer og vår personvernpolicy.

TEKNISKE KRAV

For å få tilgang til innhold med slike tekniske begrensninger som beskrevet i punkt 6 (teknisk DRM) må du laste ned en Adobe ID. Ved å registrere deg på EBOK.NO får du automatisk opprettet slik Adobe ID.

Kjøp og lesning av ebøker, nedlastbare lydbøker og andre digitale produkter kjøpt på EBOK.NO forutsetter at du har tilgang til utstyr som for eksempel datamaskin med internettilgang, smarttelefon eller lesebrett. Vi anbefaler at nedlastbare lydbøker alltid lastes ned når du er koblet til trådløst internett, siden datatrafikk kan medføre ekstra kostnader. På nettsidene våre vil du alltid finne oppdatert informasjon om bøkene kan lese på Kindle eller ikke. Bruken av produktene kan kreve at du fra tid til annen oppdaterer operativsystem, nettleser eller apper. Gjennom å akseptere kjøpsvilkårene, godtar du også at det er ditt eget ansvar å sørge for å følge systemkravene som er nødvendige for å bruke EBOK.NO.

SPØRSMÅL?

Har du flere spørsmål, kan du lese mer på nettsidene våre. Du er også velkommen til å kontakte oss på KUNDESERVICe