fbpx

GÅ DEG I FORM
Enkel og effektiv trening

Å gå på to bein er vår primære aktivitet som mennesker og vi gjør det hver eneste dag. Vi har faktisk gjort det i tusenvis av år.

Gange er en meget effektiv og enkel måte å komme i bedre form på og øke forbrenningen! Denne boken skal hjelpe deg til å bruke gange som et virkemiddel for å komme i god form, styrke hjerte og muskler samt øke forbrennings evnen din.

Har du to bein, kan du gå! Du trenger ikke å øve på å gå, bare gå på den måten du allerede gjør – det er mer enn godt nok!

Pris: 299,-
Introduksjonspris: 149,-

Smakebiter fra boken

Treningsekspertene bak boken

Halvor Lauvstad

Halvor har i en årrekke trent personer ned i vekt og til bedre form. Han har blant annet gitt ut bøkene «Best i Birken», «Fra tjukkas til kjekkas» og «Max fettforbrenning på 8 uker». Halvor er i dag produkt-sjef i Roede og har tidligere jobbet som PT og produktsjef i SATS Norge og EVO. Han er utdannet helse- og treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole og Queensland University of Technology (Australia).

Henning Holm

Henning Holm er en av bransjens dyktigste innen salg av trening og en av Norges mest erfarne personlige trenere med over 20.000 gjennomførte timer. Han kan vise til over 20 års erfaring fra treningskjedene SATS og Evo. Henning har vært mestselgende PT i SATS hele to ganger og har egenhendig bygget opp PT-produktet i Evo til å bli Norges nest største målt i omsetning. Dette har gitt han større muligheter og i dag er han administrerende direktør i Roede.

Andreas Skjetne

Andreas har i løpet av kort tid markert seg som en profil i treningsbransjen. I dag er han markedssjef i treningskjeden EVO Fitness. Med over 10.000 gjennomførte PT-timer og bachelor fra Norges Idrettshøgskole har han bred erfaring innen trening. Andreas forelder også for fremtidens personlige trenere hos Akademiet for personlig trening, AFPT.

Stella Jahrmann Lauvstad

Stella er student, syklist og tidligere langrennsløper. Hun har skrevet flere treningsartikler og debuterer nå som forfatter.

Er du klar til å komme i form?

Vi har gjennomført over 40.000 treningstimer med våre kunder. Vi har erfart alt og vet hva som fungerer. Nå er vi klare til å dele nøkkelen til langvarig suksess med med deg. 

Gå ikke glipp av denne muligheten og kjøp boken vår i dag. 

Pris: 299,-
Introduksjonspris: 149,-